divendres, 21 de març del 2014

CANVI D'AIRES A L'AJUNTAMENT DE LLAVANERES


Aquesta mateixa setmana s'ha entrat una moció de censura contra l'alcalde Graupera Fàbregas. El ple per votar-la serà el proper dissabte 29 de març a les 12h del migdia. La convocatòria ha seguit el protocol oficial per aquests casos.

Tot fa preveure que hi haurà relleu a l'alcaldia. Els proposants: CDC, UDC, ERC, GENT, SOS i PSC, tenen majoria i han acordat de votar la candidatura d'en Juan García proposada per CiU, que el maig del 2011 va ser la llista més votada.

Es preveu que en Garcia liderarà un govern de concertació format per tots els partits que li donen suport. Fora del govern quedaràn el tres regidors del PP, en Graupera Fàbregas i els dos regidors que també van renunciar al partit pel que es van persentar ara farà tres anys.

El que explica aquest pas és la situació de desgovern que hi ha a l'ajuntament des que es va desintegrar el grup municipal de CiU i el govern va quedar en minoria. Tampoc hi ha ajudat les imputacions de l'alcalde, les irregularitats de la gestió, els abusos de poder i el poc diàleg i respecte pels regidors de l'oposició.

Els reptes pel nou govern són fer realitat la transparència de la gestió de l'ajuntament, la informació de la situació econòmica real, resucitar el mitjans de comunicació, com la TV i la la ràdio local, establir mitjans de participació ciutadana com els Consells municipals i les Audiències públiques que acostin la gent a la situació política del poble.

Des d'aquest Fòrum desitgem el millor govern possible per a tots . Seguirem treballant per convidar i implicar la gent del carrer en la política del municipi. Estem convençuts que en la participació hi ha la clau pel futur del nostre poble.

3 comentaris:

  1. Tant de bo puguem donar relleu a un govern funest, irregular i gens respectuós amb la democràcia.

    ResponElimina
  2. vull donar el meu soport incondicional a juan garcia , soc el que mes es queixa del poble y avui dic que estic segur que en juan sera un gran alcalde ,nomes lleguir que vol activa radio tv ja em dona llum , se que serás noble ,endenvaant!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Todo a quedado en palabras como siempre hacen los politicos

    ResponElimina